.full-width-66702c1727677 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--66702c1727677 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }

RR Schoonmaak Hengelo is gespecialiseerd in het dagelijks en periodiek schoonhouden van gebouwen.

Wij stellen ons professioneel, flexibel en persoonlijk op. U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw medewerkers in een optimale omgeving te laten werken.

RR Schoonmaak Hengelo streeft ernaar net iets extra’s voor u te doen. Wij geloven dat schoonmaakonderhoud iets vanzelf sprekends moet zijn.

Voor alle facilitaire vraagstukken heeft RR Schoonmaak Hengelo een pasklare oplossing.

Hierbij gaan wij uit van uw wensen en budget. Uiteraard bieden we een snelle en effectieve communicatie tussen ons en onze opdrachtgevers en zijn voor onze relaties bij calamiteiten 24/7 bereikbaar.

Glasbewassing

Glasbewassing is niet alleen noodzakelijk voor een heldere en schone uitstraling van uw pand, winkel of woonhuis maar glasbewassing is daarnaast erg belangrijk voor het onderhoud van uw kozijnen en gevelbeplatingen.

Wij zijn gediplomeerd en maken uw ramen streeploos schoon, waarbij de omliggende kozijnen niet worden vergeten. Zijn U kunststof kozijnen dof? Laat ze door ons reconditioneren!

Vloeronderhoud

Een goed verzorgde vloer is één van de eerste dingen die opvallen. RR Schoonmaak Hengelo heeft ruime ervaring in het reinigen, herstellen en conditioneren van linoleum en pvc vloeren.

Naast dagelijks en wekelijks onderhoud zal de vloer periodiek gereinigd moeten worden. Het verlengt de levensduur van uw vloer en zorgt er tevens voor dat uw vloer gedurende het jaar representatief en hygiënisch blijft.

Ook het reinigen en onderhouden van stenen of natuurstenen vloeren heeft geen geheimen meer voor ons. Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak hier specialistisch te werk te gaan.

Graag komen wij bij u langs om u van het juiste advies te voorzien.

Sanitaire voorzieningen

Als het toiletpapier op is, zeepcrème niet beschikbaar of de handdoek-automaat is vastgelopen, kan toiletbezoek uitermate irritant zijn. En onhygiënisch.

Een niet onbelangrijk verlengstuk van het schoonmaakonderhoud is de sanitaire dienstverlening.
Leveren en plaatsen van handdoekhouders, zeepdispencers, toiletrolhouders, hygiënecontainers en vele andere sanitaire benodigdheden RR Schoonmaak Hengelo voor u verzorgen. Zowel koop als huur zijn mogelijk.

Heeft u uw schoonmaakonderhoud bij RR Schoonmaak Hengelo ondergebracht, dan is de volgende logische stap de sanitaire verbruiksgoederen door ons te laten verzorgen.

Wij zorgen ervoor dat uw voorraad tijdig zal worden aangevuld. Bovendien zal het laden en onderhoud aan de sanitaire automaten e.d. kosteloos door ons worden verzorgd.

Sanitaire schoonmaak

Sanitair moet schoon zijn. Uit onderzoek blijkt dat er geen grotere irritatie bestaat dan een vies toilet. Schoon sanitair zorgt voor een goede indruk bij bezoekers en is ook prettig voor uw personeel.

RR Schoonmaak weet dat schoon sanitair belangrijk is voor de juiste uitstraling van uw onderneming en een prettige werkomgeving.

Met onze grondige aanpak krijgen hardnekkige aanslag of onaangename geuren geen enkele kans en alle sanitaire onderdelen worden door ons volledig in- en uitwendig gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd.

Interieur schoonmaak

Het interieur van uw bedrijfspand draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw organisatie, het is ook de fysieke omgeving waarin uw medewerkers dagelijks aan het werk zijn, u bezoekers ontvangt en waarvoor u investeringen hebt gedaan.

Het op een gezonde en verantwoorde manier reinigen van het interieur vraagt dus om een schoonmaakbedrijf die op uw organisatie is afgestemd. RR Schoonmaak is een betrouwbare partner en denk graag met u mee aan een heldere oplossing.

.full-width-66702c173193b { min-height:5px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; background-color:#eb6c39; } #background-layer--66702c173193b { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; } .full-width-66702c173193b .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-66702c173193b .mk-blog-view-all { background-color: #eb6c39 !important; }
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search